Agente de jugadores de futbol, agente de jugador de la RFEF, FIFA, agencia deportiva, representacion de futbolistas
shape
shape
shape
shape
Copyright © by Platiniumsports.com. All rights reserved.
shape
shape
shape
HOME | QUI SOM | SERVEIS | DEPARTAMENTS | COLABORADORS | JUGADORS | GALERIA | ESDEVENIMENTS | ENLLAÇOS | CONTACTE
En PLATINIUMSPORTS som una empresa encarregada
de la representació d'esportistes professionals a nivell mundial.

Negociem contractes laboral, així com els contractes
de patrocinadors de l'atleta. El nostre departament compta
amb agents FIFA amb llicència de la Reial Federació
Espanyola de Futbol, així com agents professionals
encarregats d'assessorament en comunicació i màrqueting.

Els contactes de la nostra experiència professional ens permeten gaudir d'una posició privilegiada per a la representació dels interessos dels esportistes professionals que necessiten dels nostres serveis.

Els nostres jugadors gaudeixen del millor dels dos móns: el talent d'una agència i el servei personalitzat a cadascuns d´ells.

A PLATINIUMSPORTS ens encarreguem de donar tranquilitat i benestar al jugador que representem, permetent que aquest s'encarregui només del seu creixement esportiu. Ens assegurem que els nostres coneixements gratifiquin seu talent i esforç.

PLATINIUMSPORTS és una agència jove, dinàmica i ambiciosa dirigida per agents de jugadors oficials de la FIFA situada a Alacant Espanya, que vol desenvolupar una visió diferent del món de la representació d'esportistes professionals.

Oferim als nostres clients una àmplia gamma de serveis de consultoria financera, personal i jurídica, que els permet centrar-se plenament amb el seu deure. Ajudem als nostres clients a assolir els seus objectius dins i fora del camp, un pla de futur, i de les qüestions quotidianes.

És important que cada atleta tingui l'assessorament i orientació apropiats, per aprofitar al màxim el potencial de cada esportista.

El nostre deure és oferir excelència en l'operativa, tant en la gestió de la carrera de l'esportista professional que en subministrar a les organitzacions esportives professionals, subministrant els millors atletes i persones per aconseguir un rendiment òptim.

Proporcionem la millor qualitat de treball concentrant el nostre esforç en el control de qualitat. Els serveis i el seguiment dels nostres clients, és el nostre prinicipal interès.

A PLATINIUMSPORTS Agència pensem que els nostres clients es mereixen el millor. La millor orientació professional disponible i la més alta qualitat i quantitat d'atenció que un atleta necessita per poder promocionar-se.


Si ets jugador professional buscant representació, un club a la recerca de personal, o un agent o un collaborador a la recerca de solucions esperem conèixerte molt aviat.QUI SOM
QUI SOM